Ett ord: Besöööök !

hejhej!
nu har ju vi gjort egna bloggar som ni såklart måste besöka :) dom heter :

Marres blogg :      http://mariamanjie.blogg.se
jennifers blogg:    http://jenniferlinnpersson.blogg.se

vi kommer ju inte sluta skriva i den här bloggen! vi ska skriva lite då och då ! :) så håll utkik ;)

massor med pussar och kramar // bubblorna <3



Jennifer har en egen blogg oxå.

det är roligt att ha en blogg tsm, men jag ville testa att ha en själv. Jag ska inte sluta skriva i denna blogg. Men jag tror att jag och marre skriver i denna när vi är med varann tsm. jag skriver i MIN blogg om skolan och vad jag gör på dagarna. men när jag och marre hittar på något så skriver jag i den här. 

så besök min egna blogg och lämna gärna en kommentar :) puss http://jenniferlinnpersson.blogg.se/ 

Lördag med Ida Henriksson<3

idag har jag vart med Ida. jag åkte till henne vid 12 tiden elr 13. Vi åkte ner på stan och köpte en jacka till mig, den är jätte varm. De var en likadan som ida hade. När vi hade gått på stan en stund käka vi på nancys. jag tog en burrito och Ida tog en daimtårta bit med glass. Sen åkte vi till Phagen och träffade Anton, Lucas, nån på J, glömt vad han heter och några till.Jag och ida åkte hem kl 17 och då gick vi och hyrde film "Morgan Pålsson" jag har sätt den på bio men syrran ville se den. Kl 18 tog vi bussen hem.
 

Nu är biljetterna bokade och jag är så lycklig. Jag kommer att på träffa Johan ! asså, så lycklig. Kan inte sluta prata om de, och de vet ida också :D hahahah ! 
Tack för dagen baby! / jennifer

JAG DOG!

Johan hängde löst! jag satt och krampade i soffan. De var inte kul, jag skakade enormt! Jag skakar fortfarande. Jag kan inte skriva mer snart. Men asså jag tycker de är dåligt och skamligt att han hängde löst. Han som är sveriges bästa ungdoms sångare, hängde löst :o 
SKAM PÅ SVERIGES RÖSTARE!
En sak är jag glad för, att han inte åkte. För jag ska träffa han nästa vecka!

IDOL 7/11

kvällens bästa:
099-414-01 
                                                                                   JOHANP 72400
Kvällens sämsta:



håller ni med? skriv er favorit! 

så bra han var!

idag har jag bara vart i skolan... hade prov, matte. de gick sådär.. Kommer iaf bli omprov, elr jag tror de! haha :D Nu sitter jag och kollar på idol, så bra han (johan) var! <3 

Nästa vecka ska jag på idol med Ida och Mälin,.. de kanske blir Carro oxå om hon vill och kan :D saknar henne verkligen! Vi ska ha så himla kul!, kommer att få prata med Johan :O <3 kommer att svimma! 


 hahahahhahhahahhahahahahahah <3

¤.¤

hejhej allla bloggare <3
idag har jag inte vart i skolan.Jag har sovit sååå dåligt hela veckan och typ förra veckan. HAde as ont i magen när jag vaknade på morgonen. Sen sov jag till typ kl 12 och när jag vakna hade jag fortfraande ont i magen. Sen hämtade min pappa mej och vi åkte hem. jag slappade bara framför tv:n var fortfarande trött.
men nu orkar jag inte skriva mer ! pusss <3
//Marre

Skönt att komma tillbaka till plugget.

Idag började jag kl 8:30 och slutade 11:00. fett skönt!
Jag var med ida i skolan och väntade på katte i över en timme ! :O När hon sen kom, drog vi till donken (i buss) och åt. Jag hade gratis meny för att jag är medlem :) haahahah !
När vi suttit där i evigheter gick vi på stan lite. Vi satte oss i myshörnan i akademibokhandeln :D hahahaha. vi tog en massa skum fotton som kommer nedanför...
efter de åkte vi till brunsäng för att träffa oliver, men han hade migrän så vi åkte hem till södertälje igen. Där bytte vi sen buss till P-hagen och när vi kom till slutstationen tog vi samma buss hem igen. Vi hade ingenting att göra och de var verkligen askul att bussluffa. Busschaffören var jätte snäll och pratade massa med oss. När vi sen kom till södertälje centrum bytte vi buss och åkte till mig. Jag duschade och bytte kläder. Sen åkte vi till skolan och där fick vi vänta i evigheter tills de skulle öppna dörren till "öppethus" 
Jag hade bjudit in Oliver till de och han kom oxå. Jag hade bild och de var astråkigt... sen hade vi drygt 20 min rast och där såg vi (jag) en kille som jag typ hade vart polare med när jag var liten. Han var mycket äldre en mig, men jag kände fortf igen han :O <3 så sööt! jag kunde inte låta bli att titta på han liksom. Efter "rasten" hade vi typ sims 4 kurs :D hahaha. jag satt och mumsade i mig godis hela tin! 
När de var slut, gick Ida hem för att kolla på bonde söker fru. Jag själv åkte hem och kollade på "make me a supermodel". Nu har jag pluggat lite spanska och jag ska nu kolla på en astönlig film :D haha hare <3



Och tack för en otrolig rolig dag älsklingar! 

så söta älsklingar!

Till alla blogg läsare !

hej alla bloggisar<3 jag har gjort en ny blogg som heter http://mariamanjie.blogg.se. Besök gärna den och komentera (A)  :D
Puss // marre


Helgen=underbar

jag känner mig mktmkt piggare! 
i lördags kväll halv 6 kom Lucas Strand hem till mig (en underbar kille, som jag känt hela mitt liv) Vi satt och pratade och väntade på Oliver och Rickard som senare kom. Marre kom kvart i 9 för att hon ätit på resturang med sin familj. Vi pratade och hade askul. Sen åkte Lucas hem :( men Oliver och Rickard sov över. Vi satt kvar och pratade och lyssnade på musik.
kl 2 på natten somnade vi och vi vaknade kl 11.30. Oliver hade då redan gått upp för han skulle till skolan . stackarn :( Rickard sov vidare och sen när marre vaknade gick vi ner och tog frukost. Sen skulle rickard hem och jag och marre tittade sen på "systrar i jeans" en bra film.  sen åkte jag och mamma på utvecklings samtal och de gick hur bra som helst ! jag är glad och jag har fått nya krafter att plugga igen. 

Nu ska jag titta på en massa tv och bara mysa. I morgon ska jag till sjukhuset men kommer hem senast 16:00. så om någon vill göra något senare, så kan ni ju höra av er på antingen mobilen eller bloggen. 
Kl : 19:30- vänner tv 5
Kl: 20:00-färjan tv 5
Kl: 21:00-matakuten tv 4. sen ska antagligen jag och syrran kolla på en film <3
tack för helgen sötisar !

obs!

svaret på sista frågan är FEL!

gör detta quiz om jennifer och marre. Av jennifer

vad vet du om jennifer och marre?
1) hur träffades jennifer och marre för första gången?
På ridlägret.
På dansen.
På en resa.
i skolan
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

Från dåligt till bättre.

Jag har vart helt slut hela veckan som jag vart ledig. Iaf nästan för nu börjar de att bli bättre.. 

I 2 månader har jag blödit en massa näsblod och jag har inte vart på humör och varit konstant trött. Denna vecka var det nog! jag orkade inte vara mer trött så mamma bokade en tid hos doktorn. När vi kom till sjukhuset fick vi fylla i en blankett. Sedan ropades mitt namn upp från en manlig läkare. Han var snäll och han frågade hur jag mådde och vad som var mitt problem. Jag berättade och han sa att jag skulle lägga mig på sängen. Han undersökte mina körtlar och sånt. Sen skrev han ut papper. Jag skulle ta blodprover och se vad som var fel på mig. Jag och mamma åkte till akuten. En sköterska stoppade in en nål i mitt vänstra armveck och de gjorde ont. jag fick ingen bedövning och sköterskan tappade 5 rör på blod. - Ännu mer blod som jag fick tappa. Efter de åkte jag och mamma och hämtade mat på mcdonken, MUMS. När vi kom hem öppnade vi våra hamburgare paket och upptäckte då att vi inte hade fått rätt hamburgare. Vi hade fått 2 vanliga cheeshamburgare, INTE DE VI BESTÄLLT!    Jag tycker verkligen inte om de men jag fick äta de iaf. Sen kom Felippa och kollade på film med mig. Vi såg då Nanny diaries. Den var hur bra som helst!
 
       Nu har de blivit bättre trots att jag inte fått någon medicin. Jag har vilat väl och inte gjort typ någonting på 3 dagar. Mamma har köpt tillskott av järn. Bludsaft och några tabletter. Tabletterna är jätte stora och helt genomskinliga så de bara glider ner i halsen. Blutsaften ser ut som blod, men de är de inte. 
      Just nu kollar jag på stjärnor på is. Ur tråkigt. 

Puss och kram <3 / jennifer


Idag är jag glad <3

hejhej alla bloggisar!
idag är jag glad eftersom jag har fått jätte många bra låtar av petja med hååååkan :D:D <333 så nu ska jag bara lyssna på dom heeeela dagen :D
heheh näääj  men asså vi ska till några kompisar på kvällen så kan inte lyssna på honom dåå :( men kanske när jag kommer hem :D <333
vi har inte träffat dom som vi ska till på lääänge så det ska bli super kul att träffa dom igen. eftersom att vi har bytt församling så har vi inte hunnit träffa dom  länge. Men dom är verkligen en underbar familj :D och nära vänner till oss. och en till familj kommer oxå oxh dom är lika bäst dom med :D det ska bara bli super mys idag. 
Jag känner att jag är jätte glad idag =) men ja vet inte varför jag har vart ganska super glad hela lovet :D det har vart ett kuuuuul och lyckat lov :D och såååå härliga människor jag vart med :D <3 tack alla super härliga för att ni gjort lovet så roligt :) <3

 
håkan  = bäst ! <3


Jag längtar verkligen tills jag och jennifer ska åka till VÄSTERÅS :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tänk, vi ska få sitta på 2:A rad och se när hååååkan sjunger :O :D <333
och så ska vi juhe få träffa alla härliga folk i västerås :D <33 det kan ju inte bli bättre än så här :D <3333

pusspåer // Marre

ett roligt guiz om Jennifer.

Hur mycket vet du om Jennifer?
1) vad heter jag i mellan namn?
Lynn
Linda
Linea
Linn
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com
Obs: en den sista frågan har ej rätt svar.

Kevin Borg är bäst !!!!



Du borde juhe vinna IDOL :D <33333333

RSS 2.0