IDOL 31/10

kvällens bästa:

kvällens sämsta: 



asså chiit, johans hår och makeup :O nej ! 
klipp håret ! 
men jag hejar på han iaf ! 
han måste vinna! 

Min egen Quiz

Hur bra Känner du mej ??
1) Vad är mitt fullständiga namn ??
Marre NJie
Mariama Välkky
Mariama anne Njie
Mariama fatu Njie
Powered By: QUIZYOURFRIENDS.com

testa dessa quiz själv, klicka på mina resultat.

/ jennifer

Våra dans låtar !!

http://www.youtube.com/watch?v=YJ-rY4M7M38"i will always be your soldier<3" dansade som vildingar ( rockade verkligen loss). "oh boy" <3 dansade balett <3

Mys med tjejorna ! <3

hejhej alla bloggisar :D<3
vi har vart hos jennifers och janines farmor och farfars hur. FÖr att dom är i teneriffe och då är ju vi hemma själva hos dom och det är stört skönt :D <3
det Marre jennifer janien och antonia som har vart här i typ 4 dagar nu :D
Vi har haft det jätte mysigt här lagat mat vart ekonomiskt oroliga hur all mat ska räcka men det fixade sig ( puh). Sen har vi druckit te jätte mycket. Varje morgon vi vaknar så spricker nästan vår urin blåsa xD Vi har typ aldrig kissat så mycket som dom här dagarna.

Viktigt :O
igår kväll då kom oliver ungefär vid 9 tiden. Några minuter efter att han  kom så bultade det på fönstret i matsalen och det var HELT kolsvart ute. Vi blev sååååååååå räda alla skrek och sprang upp på över våningen ( marre höll på att kisssa på sig). men När vi var där uppe då så kom vi på att vi glömt att låsa dörren. Vi gick ner med tädare hårspray ) som vi kunde spruta på ) och tunga saker som vi kunde kasta med, och låste dörren. Vi trodde då att någon hade gått in i huset medans vi var uppe. Då gick vi igenom nedervåningen och var så rädda att vi skakade. Sen när vi tittade igenom bastun då dukade någon på Fönstret igen. vi blev skit skraja och ringde jennifers och janines pappa. HAn sa att vi bara skulle ta det lungt. SÅ vi satte oss i soffan och tittade på tv. men då knackade det på fönstret bakom oss och då fick vi nog. Så janine ringde sin pappa och han fick komma och titta runt hela huset, så nu har dom inte kanckat mer. Vi kom på senare att det kanske var grannungarna som hade busat med oss. Men dom lyckades verkligen med oss för vi skakade av skräck :O vi var rädda i 3 timmar. men senare satte vi oss runt köks bordet och pratade om allt och inget . Och vi hade verkligen så sjukt kul :D vi somnade typ kl3 :O

det som  vi också har gjort ( Marre och jennifer ) är att dansa till världens bästa låtar :d som vi lägger in över detta inlägg :) vi dansade så mycket så att  vi inte kunde prata :D det var så härlig känsla att få dansa ut alla känslor !!!
vi har tagit massor med bilder oxå :D som vi ska lägga in senare såklart :D <3

men nu ska vi gå ner till Janne och anton. :D<3333

pusss och kram från dom bästa ;) // Mariama & jennifer <3

p.s har inte skrattat så mycket på länge !!!! :D <3

:D / :(

johan satt säkert
loulou åkte ut. 
jag visste de.

Jag tror jag är kär!

Längtar tills jag ska till idol! Få se Johan live! § kan inte sluta drömma. 
rösta på johan så han når finalen
SMS: JOHANP-72400
RING: 099-414-08

puss §

hahaahahahaha. tog bild från tv, vet lite mupp. Men rösta !!

IDOL 24/10

Kvällens bästa, JOHAN

Kvällens sämsta, LOULOU



Marre har gjort en ny blogg :D<3

hej alla jah marre har gjort en egen blogg. men det menas ju inte att jag ska  sluta skriva på denna !!!!! det klart att jag ska fortsätta skriva på den här ;)
pusss <3

och den heter ju http://mariamanjie.blogg.se

ont i öronen :(

hejsan alla kära bloggisar :)<3
idag har dagen bara vart BÄST :D för att jag är sååå så glad att det ÄNTLIGEN är loooooov :D jippe !
så härligt asså! ska sova mkt :O heheheeh
sen ska jag ju åka bort med jennifer janine och antonia. super kul ju :D ska ta med mig massor med filmer , som vi kan titta på ( alltså disney filmer :D)
nu sitter jag här hos pappa och har jätte ont i öronen :/ väntar på att idol ska börja :D
aooooo nu orakar jah inte skriva mer :P menmen...... ska verkligenha kul detta lov :D
 pusspåer alla !!!//marre

härliga dag !

skolan har vart bra. Jag lämnade in mina uppgifter i tid och jag är nöjd över dem. de var så himla god mat iskolan i dag- tacos ! liksom de bätsa!  Nu är de lov som gäller och jag ska verkligen ha den skönt och jättekul. Jag ska försöka att verkligen vila ut, sluta tänka på skolan, sluta plugga, sluta med allt tråkigt ! Nu är de den nya Jennifer Lov tjejen ! 
På lördag: Vår familj har bjudit hem marre och hennes familj och fransons, så de kommer på tvällen så de blir mkt städning. Och marre ska sova hos mig.
På söndag: vi åker till mötet och sen åker vi till min farmors och farfars hus och ska bo där i 3-4 dagar. Jag, marre, Janine, Antonia! 
På måndag: hos farmor och farfars hus
På tisdag: hos farmors och farfars hus
På onsdag: kanske hos farmors och farfars hus.                                                                                       
På torsdag: inget planerat, möte
På fredag: inget planerat. IDOL !
På lördag: inget planerat 
På söndag: inget planerat, möte (vi kanske ska på stan med rick och dom //marre) :D <3
På måndag: hemstudie dag. plugg -.-'     inget planerat
På tisdag: hemstudie dag. plugg -.-'      inget planerat ( vi kanke ska till sthlm med rick och dom //Marre ) :D<3

så om ni vill göra något, skicka en kommentar elr ring <3 

MARRE DU MÅSTE SKRIVA INLÄGG :O !

nu, idag, i morgon

Nu är jag klar med både engelska och svenska uppsats. Engelskan var svår ( jag är inte så duktig på engeska) men jag hoppas att de gick bra. Jag glömde svenska pappret i skolan så jag ringde ida och frågade om jag hade glömt någon punkt till filmanalysen. jag hade glömt en, och hon sa den till mig. Men för att vara på den säkra sidan loggade jag in på msn och frågade henne där en gång till. hon fick hämta pappret typ 100 ggr. men tack ida <3 hyggligt ! §

Idag efter skolan ska jag inte göra något speciellt. Jag ska städa och kolla på idol - JOHAN § 
I morgon kommer marre och hennes familj så jag ska städa hela dan i morgon. mer ska jag nog inte göra. 
nu ska jag fixa de sista för skolan. Puss <3 / jennifer

Onsdag och en massa plugg.

Nu är jag klar med både engelska och svenska uppsatts. Nu har jag 2 prov i morgon och jag har försökt att plugga, men de är inte mycket som kommer in i huvudet. Jag vill verkligen ha lov nu, och jag orkar inte tänka på de som kommer efter lovet ! I dag har min dag varit sådär... Mycket trött och hade ingen lust att göra något.. Men jag var med renate efter skolan. Vi pluggade på biblioteket både spanska och engelska. himla genetiv! fattar ingenting :O jag tror inte at jag får in mkt mer i huvudet. jag dör. hoppas er dag har vart utan plugg. pussen / jennifer 

hemma igen .

Kom precis hem, sitter nu och drick tee och ska snart plugga lite.... Jag hatar verkligen skolan.. suck asså, prov, läxor, plugg och en massa skit -.-' om någon kan göra mig på bättre tankar så tack snälla! ingenting är kul.. de ända jag ser fram i mot är lovet, idol, håkan hellström och utomlandsresan. Jag orkar inte tänka på alla prov som kommer efter lovet, hur mycket man behöver plugga varje dag, och hur man ska planera att hinna med läxorna. De som är ännu en suck är mörkret som kommer, jag vill tillbaka till sommarlovet, de var så himla bäst ! Måste de finnas läxor och prov och en massa inlämningsuppgifter ? de skulle underlätta om de inte fanns! 

i morgon ska jag vara med Renate <3 vi ska plugga spanska- ännu mer plugg. efter de ska jag hem och plugga mer svenska och engelska. 2 prov på torsdag och 2 inlämningsuppgifter. SUCK



SNARK!



/ jennifer

måste dra.

idag har jag vart i skolan. Vi hade sovmorgon och de var riktigt skönt! kl 10 började vi med tjejgrupp, de var jätte kul :) nu måste jag kila, skriver mer sen. puss <3 

Tack !

tack fanny för de gråarmnadet - en symbol för att man hejar på Johan i idol :D <3 danke § 

jag blir så glad när jag ser den här :D


min kamera är sönder !!!! för 3:dje gng :'(

"hejhej alla bloggisar"
idag har´jag andvänt min nya platt tång :D eller det är min mammas. jag ska få en i helgen :D jippi :D<33
det var tråkigt i skolan idag men men..... hade NO-PROOOOOV. Det handlade om materia atomer och sånt alltså fysik!
 :O jag tror att det gick bra :D
 etfer skolan så gick jag till stan träffade mamam =) jag köpte en grej för håret som skyddar det när man plattar håret =) sen så köpte jag en grå kofta:D den e super snygg. sen efter det då kköpte jg hårspray min e slut :)

Jag lääängtar såå till VÄSTERÅS! det e alltid så kul att vara där träffa släkten (en familj) och massor med vänner :D
saknar er västerås people! hopppas vi kommer dit snart :D mamma petja och nelly vill väl oxå dit;) det är bestämt att vi ska dit den 22 feb när vi ska se p åHÅKAN HELLSTRÖM. men hoppas att vi kommer dit före det oxå. ( om dom orkar med os hahhaha)

Min kamera har gått sönder igen :( det var så att jennys (pappas flickvän) systers barn var hos oss. sen lutade dom sig imot mitt skribord så att en prydnad med sand i välter över hela min kamera. den går inte att sätta på mer.
1:A kameran tappar bort i mallorca.
2:A kameran  går sönder i gambia.
3:E kameran kommer det sand på.

aja nu ska den åka iväg till tyskland i 2 månader på lagning. får vänta ytligare 2 HELA månader :(

men nu orkar jag inte skriva mer hejjs såå lääänge :D
//mariama

One tree hill

one tree hill började för 10 min sen. så nu måste jag skynda mig till soffan och kolla., är ni också fan till de programmet? 

 njut av programmet, vi syns <3 pussen!





alla som såg programmet måste hålla med om att Hailey var helt sjuk i huvudet. att skita i Nathan som typ är världens gulligaste man ! håller nån med?

Idol 17/10

kvällens bästa!


Kvällens sämsta!



JOHAN PALM <3


det finns inget bättre än våran vänskap !!! // Marjama

 sorry för bilden xD men den e så grym :D

Lite om min sega dag...

hejhej alla bloggisar !!! <3
idag vaknade jag kvart över 7 :O försov mej :( ni kanske tänker " hallå, du bor ju 3 min från skolan " men min paltt tång är segast i världen ! så jag måste vänta i en halv timmer på att den ska bli klar :'( men som tur e' så ska min underbara mamma köpa en helt ny på måndag :D:D behöver inte vänta i 30 min utan 30 sek :D yey <3

När jag kom till skolan då hade vi SO =) jag gillar SO, men lär sej så bra för olof förklarar bäst ! ;) och så gillar jag att anteckna mej bäst på det sättet. vi läser typ om 1700-talet :D men jag vill ha religon som vi ska ha nästa termin :)
skoldagen gick ganska segt sen då :(
näjag kom hem tittade jag på tv och jennifer kom hem till mej. vi gick ner till ica och köpte glass, FÖR JENNIFER FICK MVG PÅ RELIGONEN :D är stolt över henne! hon e super duper duktig <3
vi tittade på super braiga one tree hill och sen stack vi i tjäns och gick typ 1 tim elr nått =)

men nu ska jag dra och äta upp glassen som blev över :D
puss //Marjama
 jag och jenny på super bra humör :D ( jag iallafall )
älskar dej  jennifer !


godnatt <3

nu sitter man här i sängen, trött som vanligt. i skolan hade vi ganska kul. vi fick göra en stumfilm-en teater utan ljud, och vi skulle göra vissa beteenden. jag, junne, ida, fady och katte fick "djup sorg" 
jag kom på att fady skulle vara död och ligga i en kista och jag, junne, ida och katte skulle vara mycket ledsna. de fick inte att hålla sig, jag verkligen asgarva. jag stod mot katte och kramade henne så att de inte skulle synas. men de som var bra var att när vi skrattade så mkt kom de riktiga tårar. HAHHA :D 
efterskolan åkte carro med mig, vi tog våra ridkläder och åkte till stallet. Vi skulle ha hoppning så vi fick ta fram hinder. jag fick Gratzia igen, hästen var jätte bra! carro fick sean-han vägrade hela tiden typ. vägra är när hästen tvärstannar innan hindret och vägrar att hoppa, ganska logiskt. jag fick skjuts hem av carros pappa och sen var jag hemma och gjorde klart min bilduppgift. Fysiken orkade jag inte öva på, fasten vi har prov i morgon:O jag får öva lite på rasten.Men jag tycker att jag kan ganska mkt. Nu sitter jag i sängen och ska sova. Jag är fett trött, de har jag vart hela dan, men nu måste jag verkligen sova. Om ni vill kan ni skriva vad ni har gjort för något idag ! <3 puss// jennifer
 detta är då jag när jag rider med skolan i 4an :D Hästen heter caddy !

Hej bloggisar :D

Nu sitter man och chattar på msn. har inget bättre för mig, snart kommer Oliver, vi ska plugga fysik-jag har prov på ons :O Fattar typ lite bättre nu...men de är as svårt -.-'  Hoppas ni har haft en bra dag ! i morgon blir de inget plugg för mig hinner inte. Först ridning sen möte :O om jag inte klarar provet blir de bara ett omprov :D hej så länge <3 
Tipsa om bra program på tv som kommer i kväll! puss <3 / jennifer  

glöm inte att kolla världens bästa bloggare : http://Janinepersson.blogg.se - min syrra <3



tips på film :)


Thrillers/skräck
When a stranger calls
Them
Disturbia

Komedi/romantik
just like heaven 
what happends in vegas?
Dagboken

titta och njut ! <3


sån är jag, acceptera!

trött arg sur = Jennifer Linn Persson 


Lite bilder från idag :D

hejhej alla bloggisar! idag fick jag ju min digitalkamera tbx :D

rasten :
var tvungen att ta bort hala ansiktet, såg mobbad  ut xD
denna bilden e sååå sköön :D<3

vi var inte med och samlade penagar (jag jennifer sophie nico richard wille) så vi gjorde en miend mapp :D om världens barn :Dvi hade suuper kul!!!
finns det sötare??



tack för denna super braiga dag! nu ska jag fixa mej sen kommer bästakompisen jennifer och gör min dag ännu bättre !!! _D
//marjama

jippi :D

hehej alla :D
nu är jag super glad för jag ska få tbx min kamera som jag har väntat på i 1000000 år! för först fick jag en kamera men den min mamma bort i mallorca xD så hon köpte en ny som jag typ tog sönder i gambia ( afrika) då lämnade vi in den på lagning. Den har vart på lagning i typ 2 månader :O mamma ringde dit flera gng och dom sa samma sak hela tide typ "men du får prata med han/hon som har det här" eller "den e på väg" och sånt "/ men aja nu måste jag skynda mej till mötet :D pusspåer alla // Marjama
alla missa inte heroes och andra avenyn idag !!! bästa pogramen :D
 

studiedag

Igår var jag med carro efter skolan vi åkte till ridningen. Hon fick rida shy och jag Gratzia. De gick bra för mig, men shy var jätte slö! Efter de åkte jag hem och fixade mig och packade. sen åkte jag på möte och efter de till marre. Sophie kom lite senare hon hade typ ropat i 100 år på oss utanför fönstret för porten kunde bara öppnas med nykel efter 21.00 
Vi köpte sen glass och gick hem. Vi ringde lite och käka glass pratade om allt, hade mys. vi somnade vid 2 och vaknade kvart över 12. sophie gick hem halv 9 :o
jag och marre kollade på tv och sen åt vi glass till frukost. Gott :D sen cyklade jag hem och började plugga so :( skit jobbigt. Prov och läxor borde inte få finnas! nu sitter jag och kollar lite på tv. och chattar på msn . roligare har man väl haft på en studie dag-bara plugg ! :-

kvällen med tejorna :D

ärliiiiigt,  vi hade bästa kvällen abri!
idag hade vi studiedag då tänkte jag att vi kanske skulle ha en liten tjejkväll hemma hos mej :D igentligen skull albin+richard oxå sova här men dom tyckte det skulle bli för tajat att hinna med till sthlm oxå:P men om man tänker efter, så trångt som vi hade skulle vi ALDRIG få plats hahah<3
aja tbx till igår då. jennifer och Sophie kom ungefär vid 9 tiden. Sen gick vi till affären och köpte glass :D jenny hade med sej cola (puhe) hehe <3 när vi var på åväg hem då skulle jag köpa godis från kisoken då började vi parata med en kille som var super lik vår klasskompis. Och detvar hans bror hahah. vi visste inte det men vi typ misstänkte det. han har typ en resturang som vi ska käka på ngn gng ;)
när vi kom hem då gjorde vi mackor och vi pratade i typ 2 timmar! aboooooow vad vi skartta . asså så kul har jag inte haft på lääänge ! jag ramlada många gånger och typ slog i huvudet och grejer xD

När jag skulle dricka oboy då  skojade jag att jag typ hade tagit  ner alla mina filmer. dom ba :
sophie: men nej jag kunde ju få dom "/
jennifer: jag kunde ju låna dom :(
spohie: men du marre som är så work on fit, kan väl gå ner och hämta dom !
då när sophie sa det då åkte all min obye ut ur min mun! hahah i jennifers väska påmina gardiner! hahahahaha vi skarattade nästan så att vi fick kramp! jag kunde omöjligt drika öpp det som jag hade i munnen så jag spotttade tbx det jag hade i munnen, precis då när jag gjorde det då skulle sophie låssas spy. och när jag spottade ut oboyen då lät det exakt som att jag spydde ! ! hahah jennifer höll på att spy för edt lät så äckligt ! haahhahahah vi flabbade ihjäl oss!!!! sen när jag och sophie låg i min säg satt jennifer på golvet , hon skulle ta bild på oss då lutade jag men neråt mot golvet, då nöp sophie mej i rumpan så jag flög frammåt mot min fotölj med huvudet före! abooow vad ont det gjorde men vi flabbbade ihäl oss ändå ! hahah<3 varför ska allt ont hända mej :'(  haha<3


hahahha åhhhh vi hade verkligen bäst :D sen ringde vi richard och albin ! vilka dissare dom var -.-
sen bästämmde vi vad vi skulle göra på richards och niklas fest hahah bästa ide´n :D <3
sen fixade vi bädden och öppnade fönstret för det stank verklien instängt :( hehehehheeh. sen fortsatte vi pratta och flumma oss xD hahah vi tog wäppiga bilder :D hahah vi åt ett helt paket med glass och cola och massor med mackor :D oboy! vi var fettisarnr 1 !!
sen var vi super trötta vid ungefär 2 tiden då somnade vi ! tack för undebaraste kvällen bästakompisarna! <3





Lääängtar till den 22 februari håååkan helström :D<3

//marre


orientering, Bussresa, Tv, dator.

Idag har jag vart i skolan. vi hade orientering. De första 5 kontrollerna hittade vi, men inte de andra :O vi gick omkring och de läckte in en massa vatten i våra skor. ( mina, idas och reres skor) vi gick och gick i massa lera, vatten och massa annat skit. Sen hörde vi typ ett läte och vi ba: de är vildsvin :O och vi ba ringde anna-karin och
vi ba: de är vildsvin i skogen
hon ba: men vart är ni ? 
vi ba: i någon skog. 
hon ba: men vilken kontroll ska ni till? 
vi ba: typ till 9an.
hon ba:men jag tror inte att de finns några vildsvin här.  
sen träffade vi junne, sebbe, anton och fady. de hade också kommit bort i skogen. vi gick lite tsm. men sen skulle de upp i skogen och leta efter "9an" men vi tjejer trodde att den låg rakt fram så vi fortsatte framåt. vi hade ju såklart fel och kom till stället där vi började. Vi sket i 9, 10, 11, 12 och vi gick istället tillbaka till dit vi började. Efter 20 min tog vi bussen tbx till centrum, stationen. Därifrån tog jag och manuel bussen hem. Vi satte oss på bussen och plingade där vi skulle av. men bussen åkte bara förbi. vi tänkte : de är ju inte så långt att gå från geneta. så vi åkte vidare och plingade där. då stannade inte bussen heller :O och sen var vi plötsligt på motorvägen mot Nykvarn :O Manuel fick panik men jag bara skrattade. vi satt på motorvägen i 10 min typ och sen åkte vi på en vanlig väg. vi plingade och plingade men bussen bara fortsatte att åka. Manuel skrek att han skulle stanna. men han typ ignorerade oss. vi letade efter busskurer som vi skulle kunna se så att vi skulle kunna komma tillbaka. Vi sen till ett villaområde i Nykvarn och där skulle en tant gå av så vi gick av där också.Vi blev fett irreterade för han som körde hade inte stannat innan de. vi tog sen bussen tillbaka och då testade vi att bussknapparna funkade och de gjorde de. Vi gick av vid vår hållplats och sen gick jag hem till mig. nu sitter jag och hjälper min mamma med sin dator. hon kan INGET om datorer. 
de går inte att förklara hur dålig hon är på datorer :P <3 
Inget bra program på tv :( Bajs. / jennifer                                                           
vill ha håkan hellström nu  ! vill ha konserten nu!

bad day ( but not today ) =)



You stand in the line just to hit a new low
You're faking a smile with the coffee you go
You tell me your life's been way off line
You're falling to pieces every time
And I don't need no carryin' on

Because you had a bad day
You're taking one down
You sing a sad song just to turn it around
You say you don't know
You tell me don't lie
You work at a smile and you go for a ride
You had a bad day
The camera don't lie
You're coming back down and you really don't mind
You had a bad day
You had a bad day

Will you need a blue sky holiday?
The point is they laugh at what you say
And I don't need no carryin' on

You had a bad day
You're taking one down
You sing a sad song just to turn it around
You say you don't know
You tell me don't lie
You work at a smile and you go for a ride
You had a bad day
The camera don't lie
You're coming back down and you really don't mind
You had a bad day


Håkan hellström biljetter på 2:a rad :D<3 Med jennifer !

hejhej  alla bloggisar!
idag vaknade jag och jag var så trött -.- men var tvungen att gå upp för skulle åka till mötet ;) det var enjätta bra kille som  hadde tal :D kommer ej ifåg vad han hette "/ aja sen så jag jag och jennifer i tj. det regnade ju, och det första som hände när vi gick ut, jo paraplyt gick  sönder xD haha . så vi gick i tjänsten med ett paraply som var sönder hahha piiiinsamt XD
vi skyndade oss hem till jennifer för att petja skulle hämta oss där och köra hem oss till mej. Vi kom hem till mej och då sa petja att jag skulle komma fö attt han skull ge mej en grej ! och gissa vad jag fick jo jag fick  2 BILJETTER TILL HÅKAN HELLSTRÖM KONSERT !!! PÅ ANDAR RADEN SKULLE VI SITTA , JAG FICK VÄLJA VEM JAG VILLE TA MED OCH JAG TOG SÅKLART MED JENNIFER  !  några vänner från v-rås ska oxå dit vi ska typ åka med dom :D jippi :D sen när vai j hade hämtat pengar hos mej så ringde vi vanessa och frågade om hon ville hängde med och det ville hon :D när vi var på väg tilll nacys då hittade vi en hundra lapp  :D jippi :D
sen så gick vi ovh åt på nacys :D jag åt en suuuuuper god burrito :D jennifer oxå . vanessa åt en tonfisks macka :) efter det så gick vi till tratten och fikade :D jag tog en varm choklad med grädde :)
det tog vanessa oxå . men jennnifer ville inte ha ngt _P vi satt fär och skrattade ihjäl oss. vi hade så kul och vi planerade om vad vi skulle göra på rickards och nicklas fest :D haha vi ska ha typ some n tävling ! och tjejerna kommer ju vinna!!!! HAHA
vi kommer ju ha super kul :D
                                                                                                                                                 
                                                                                                                                                

BÄSTA KVÄLLEN :D<3

hejhej <3
nu sitter vi 5 här och väntar på niclas och  sebbe ska komma ;)vi tittar på familjen är värrre ! hahahhahhaha bästa filmen ! asså den är super bra hahah <3 när sebbe och niclas kommer då ska vi göra godaste pizzorna :D menmen vi har typ väntat på dom i 2-3 timmar nu :( men men ....vi har hyrt film :D <3 sen har vi gjort gooooodaste pizzan :D och sen har jag jennifer vanessa och albin pratat massa personliga saker :D<3 senare kom rickard :D då har vi typ tittat på tv skrattat ijhäl oss xD vi har verkligen bäst :D men betträ kan det bli ! som typ nästa lördag :D det ska bli super kul för då har rickard och niclas fest :D <3 

jag lägger ut bilder senar :D pusspåer // marre

Tack söta janien :D <3

vill bara tacka janine för at hon gjorde denna  bloggg  så fiin:D pusssspådej och alla andra :D<3

// Mariama

Jippi

jag är gla för jag fixck 2 mvg ida.
Asså jag är verkligen stolt över ig själv :D nu är jag med marre:D vi har kollat på desperate housewifes och vänner och christine. Vi har sprungit omkring och jag har pruttat och hon har ätit mat. vi har typ ringt runt till folk och frågat om dom vill komma hem till meh imorrn :D det blir typ jah marre vanessa albin rickard kanek niklas =^)
vi ska göra mini pizzor :D så får man välja själv vad man har på sin pizza :D<3 läääängtar :)

//puss jennifer

11/9 :D jippi !

hejhej :)
nu har jag lämnat min syrra på fritids, igentligen hade jag sovmorgon men mamma och petja jobbbade xD   
idag ska jag nig bara plugga och städa :( imorrn ska jag och vanessa kanske sova över hos jennifer :D
resten av helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men ska frsöka gå i tjänsten mycket eftersom jag inte har ngt att göra xD

NÄsta helg ka vi på fest hos gedeborgs :D vi ska ha super kul :) jag jennifeer sophie och vanessa ska typ köpa en present tsm! jag skulle vilja berätta vad det är men rickard kanske läser bloggn :S hahah MEn det jag kan säga 'är att presenten är ätbar :D heheeh ^^

nästa vecka har jag eng  prov, Förra veckan hade jag matte prov. om 3 veckor då har jag spanska No (fysik) och eng prov, och veckan efter det matte igen :'( måste verkligen PLUGGA :O jag tycker att vi borde ha 1 vecka ledigt =) och 1 vecka skola! skulle ju vara PERFEKT! sova ut i en vecka ( med lite läxor hem ) ooch sen vara helt utvilad till den nya veckan...eller så kan men ju ha 2 veckor skola och 1 vecka lov! då skulle man ha mer skoola och det är ju ganska bra =)

nu måste jag dra för jag ska dra tilll skooan snart :'( men får ju träffa mina kompisar ! pöss på er som läser =)
// marre

Jennifer och marre ÄR med rickard :D







VI HAR SUPER KUL :D
nyss hade vi parfym krig xD rickard stncker !!!!!! hahahah
jennifer brtottades med rickard medans marre spreyade parfym :D <3

RSS 2.0